Menu
Your Cart

Roborock S6 MaxV

Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV
Dette produktet kvalifiserer for gratis frakt
 • Lager: Utsolgt
 • Modell: Roborock S6 MaxV
 • SKU: S6V52.00
Kr.6.490,-
Ekskl. mva: Kr.5.192,-

Roborock S6 MaxV Best i test

Best i test Tek.no 2020: "Den beste robotstøvsugeren vi noen gang har testet"

Roborock S6 MaxV er Roborock sin toppmodell og er klasseledende når det kommer til robotstøvsugere.
Roborock S6 MaxV er Roborocks hittil kraftigste robotstøvsuger. Den imponerende ytelsen gir deg opptil 3 timer batteritid, høy sugekraft på hele 2500 kPa og en enda større vanntank enn tidligere, til mopping av hele hjemmet. Roborock S6 MaxVs smarte kameraer og LIDAR gjør at den enkelt smyger seg rundt alle hindre uten at det går ut over den effektive rengjøringen. Unn deg litt luksus og frigjør mer tid til å gjøre noe annet enn å støvsuge.

 

Fantastisk sugekraft

Roborock S6 MaxV kommer med en oppdatert rullebørste med tettere børstehår enn noensinne. På denne måten fester det seg færre hår til selve børsten som kan gjøre den mindre effektiv. Sidebørstene har blitt erstattet med silikon-børster og samler opp enda mer støv og smuss. Sammenlignet med forgjengeren Roborock S5 Max har S6 MaxV en økt sugekraft på 2500 Pa, som gjør robotstøvsugeren 25 % mer effektiv enn forgjengerne.

Unngår hindringene på gulvet

Reactive AI-teknologien kan man nærmest forklare som et optisk øye som sitter i robotstøvsugeren som gjør at den unngår å støte på hindringer som ligger i veien. Du trenger derfor ikke å være bekymret dersom du for eksempel har glemt å sette på plass tøflene før du starter rengjøringen på morgenen. S6 MaxV vil i slike tilfeller bare støvsuge akkurat der neste gang. Robotstøvsugeren unngår gjenstander som er større enn 5 cm.

Smart støvsuger med smart navigering

Xiaomi har tatt verden med storm og raskt klatret på listen over verdens største mobiltelefonprodusenter. Det kinesiske firmaet produserer derimot mye mer enn bare smarttelefoner, men felles med disse er at deres øvrige hjemmeelektronikk produkter er like smarte.

Roborock S6 MaxV kan kombinere to typer husarbeid og gjøre hverdagen enklere for deg gjennom å både støvsuge gulvet og deretter våtmoppe det. På toppen av enheten finnes støvsugerens "øye" som i 360° skanner hjemmet ditt via laser og kan bedømme avstand til hindringer sånn som vegger og møbler med mer. Roboten starter med å skanne omgivelsene og rengjøre ytterst ved kantene av rommet før den siden systematisk rengjør i rette linjer fram og tilbake for å dekke hver del av rommet.

Effektiv støvsuging

Under Roborock S6 MaxV sitter en støvsugerbørste med børste av typen V som roterer med en hastighet på 1350 runder per minutt for effektiv støvsuging. Foran på siden sitter en sidebørste som soper inn støv fra siden mot midten. Smussen tas opp i en støvbeholder på 0,5 liter. Ett vaskbart filter holder din støvsuger ren og pen selv over tid.

Sammenlignet med forgjengeren har Roborock S5 Max økt sugekraften til 2500 Pa som gjør støvsugeren enda mer effektiv på å suge opp støv, smuler, grus og lignende. Ikke engang pels og hår unnslipper når Roborock S6 MaxV sveiper over gulvet. For å unngå at hår kommer inn i motoren og fester seg har hovedbørsten, sidebørsten og hjulene spesielle beskyttelsesfunksjoner som forhindrer at motoren overopphetes. En spesiell børste og kniv følger med slik at du enklere skal kunne rense hovedbørsten for lengre hårstrå som har satt seg fast.

Xiaomi Robot Vacuum Roborock S6 MaxV har fire ulike sugekrefter og kan stilles inn på å automatisk tilpasse sugekraften etter underlaget. Da kommer støvsugeren til å kjenne igjen når den kjører på et teppe og dermed øke sugekraften for rengjøring av høy kvalitet.

Få gulvet moppet

Når gulvet er rent for støv og smuler kan du til og med be robotstøvsugeren om å våtmoppe gulvet. En stor vanntank på 460 ml følger med som du fyller på med vann og plasserer under støvsugeren. Vannet fra tanken fukter en mikrofibermopp med samme bredde som hovedbørsten.

Kraftig batteri

Ett kraftig li-ion-batteri på 5200 mAh gir opptil 3 timers arbeidstid, som gjør at robotstøvsugeren kan dekke opptil 300 m² på én lading. Hvis batteriet skulle gå tomt før Roborock S6 MaxV er ferdig, går den automatisk tilbake til ladestasjonen og lader seg opp før den gjenopptar rengjøringen der den slapp. Selve ladestasjonen er utstyrt med integrert beskyttelse mot overoppheting, overspenning og kortslutning.

Styr med mobilen

Takket være innebygd WiFi kan du styre og programmere Roborock S6 MaxV med smarttelefonen din. Sett opp skjemaer for når den skal rengjøre, hvor den skal rengjøre og ordne alle innstillingene for robotstøvsugeren. I appen kan du se et overblikk over rengjøringen via et kart over hjemmet ditt som støvsugeren har laget og til og med klikke på et område du ønsker rengjort.

Kompatibel med Google Home

Du kan til og med synkronisere din smarte og tilkoblede robotstøvsuger til å motta ulike stemmekommandoer om du bruker Google Home i hjemmet ditt. Link din Xiaomi-robot gjennom å legge til "Mi Home" i Google Assistant og du kan for eksempel be den om å starte, pause, kjøre til ladestasjonen eller skjemalegge den bare med hjelp av stemmen din.

Egenskaper for Xiaomi Roborock S6 MaxV:

 • 3 timers driftstid
 • 0,46 liters støvbeholder
 • 60 dB maks lydnivå
 • Rengjør områder opptil 300 m² om gangen
 • Klatrer over terskler på opptil 2 cm
 • Timer
 • Skjemalegging
 • Trappesensor
 • Automatisk lading (selv-dokking)
 • Virtuelle vegger (avgrensing)
 • No Mop Zones via app
 • Støtte for kart i opptil fire etasjer
 • Mobilapp for styring av funksjoner
 • Google Home-kompatibel
 • 3 timers ladetid

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig Bra
Captcha