Menu
Your Cart

Amazfit Bip S

Xiaomi Amazfit Bip S er en smartklokke med alt du trenger for å spore og lagre treningspassene dine, og i tillegg til alle funksjoner du kan tenkes å trenge så har Bip en batteritid utenom det vanlige; hele 40 dager per lading i normal bruk. Med et pent men sporty design og smarte funksjoner er dette en smartklokke for absolutt alle anledninger. Uansett om du vil ha en smartklokke som hjelper deg mot forbedrede treningsresultater eller om du vil ha en stilig fargeklatt på armen som er en forlengning av smarttelefonen din så er Bip S klokka for deg. 

I Amazfit Bip S har Xiaomi skapt en smartklokke som passer inn i livet ditt og som ser bra ut på håndleddet. På det store 1,28" always on-displayet ser du alle notifikasjoner fra telefonen din; både meldinger, innkommende anrop, kalenderhendelser, e-post og varsler fra apper. Du kan lese tekstmeldinger rett på skjermen. 

Amazfit Bip S veier bare 31 gram, så du kjenner knapt at du har den på deg. 

Klokken har 5ATM-sertifisering og er dermed vanntett ned til 50 meter. Tren i regnet eller i bassenget med klokka på, helt uten bekymring.

Følg med på resultatene dine
Amazfit Bip S er en perfekt klokke for deg som liker å være aktiv. Batteriet rekker lenger enn langt og klokka har 5ATM-sertifisering, GPS, kompass og et lysreflekterende display som alltid er på, og dermed er alt lagt til rette for at dette er smartklokken for deg. Amazfit Bip S har GPS- og GLONASS-posisjonering som gjør at den lettere finner en satelitt og kan spore treningen din enda mer nøyaktig, uansett om du løper eller sykler. 

Amazfit Bip S følger treningen din, men har også mer avanserte funksjoner. Blant annet kjenner den igjen om treningen din er aerob eller anaerob, om treningsnivået ditt møter gjennomsnittet, den måler søvnkvaliteten din og hvordan hjertefrekvensen endres i løpet av dagen. I tillegg til at du ser all informasjon om treningen din på klokka så kan du naturligvis også se alt i appen. 

Følg med på resultatene dine.
Vanvittig batteritid
Amazfit Bip S har en helt fantastisk batteritid; ved normal bruk holder batteriet i opptil 40 dager på én lading. Det innebærer at du kan trene, få varsler og bruke GPS og allikevel ikke trenge å lade klokka på over en måned. 

Spesifikasjoner:
31 g med armbånd
Always on-display
Vanntett ned til 50 meter
20 mm armbånd
10 sportsmodi
2 timers ladetid
Opptil 40 dagers batteritid
Bluetooth 5.0 BLE
Amazfit-app

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig Bra
Captcha