Menu
Your Cart

Abstract Ocean

Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-M3
Jack Pad for Tesla Model 3 og Model Y. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring og magnet som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt ..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-MS
Jack Pad for Tesla Model S. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt om du benytter løfteb..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-MX
Jack Pad for Tesla Model X. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt om du benytter løfteb..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-M3-PERFORMANCE
Model 3 Performance emblem for bakluken. Emblem i god kvalitet, og monteres enkelt på rengjort bakluke...
Kr.395,-
Ekskl. mva:Kr.316,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-USBMULTI
Sett med 2 stk. USB-ledlys som passer perfekt til å lyse opp fotbrønnen bak på Tesla Model 3, da den originalt ikke har lys i fotbrønnen bak. USB-lysene kan selvsagt brukes alle andre steder der du har et USB-uttak som i midtkonsollen. Lyssensor sørger for at de kun lyser når det er mørkt, og..
Kr.295,-
Ekskl. mva:Kr.236,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AOLED002W
Ultrabright fra Abstract Ocean er de kraftigste led-lampene du får til din Tesla. Hele 16 ganger så kraftige som de originale. Enkel montering, da de har identiske mål og tilkoblinger som de originale. Pakke med 4 stk. Lampene passer følgende steder (merket oransje og blå/oransje):..
Kr.549,-
Ekskl. mva:Kr.439,-
Ultra-Bright LED interiørlys fotbrønn Tesla Model 3 (2 stk.) Ultra-Bright LED interiørlys fotbrønn Tesla Model 3 (2 stk.)
TILBUD! -50 %
Produsent: Abstract Ocean Modell: AOLED003W
Ultrabright fra Abstract Ocean er de kraftigste led-lampene du får til din Tesla Model 3. Hele 16 ganger så kraftige som de originale. Enkel montering, da de har identiske mål og tilkoblinger som de originale. Pakke med 2 stk. Lampene passer følgende steder (merket grønn):..
Kr.149,- Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.119,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: M3-DASH-BLKCARBON-V2
Ferdig tilpasset folie med karbonfiberstruktur for dashbordet i Tesla Model 3. 3M 1080 kvalitetsfolie gir et flott og eksusivt utseende, og er enkel å montere. (Se fanen video for installasjonsveiledning) Verktøy for montering følger med...
Kr.989,-
Ekskl. mva:Kr.791,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: M3-CC-CARBONBLK
Ferdig tilpasset folie med karbonfiberstruktur for midtkonsollen i Tesla Model 3. 3M 1080 kvalitetsfolie gir et flott og eksusivt utseende, og er enkel å montere. (Se fanen video for installasjonsveiledning) Verktøy for montering følger med...
Kr.496,-
Ekskl. mva:Kr.397,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AOCL
Ledlys som passer for midtkonmsollen i Tesla Model S og X, eller andre steder du måtte ønske ekstra lys. Enkel montering - Lyset er festet til en magnetstripe for enkel demontering og batteribytte. 6 lyssterke dioder gir ett hvitt og kraftig lys. PIR og lyssensor gjør at den kun slår seg på når..
Kr.129,-
Ekskl. mva:Kr.103,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: M3-TRAY-BLK
Oppbevaringsskuff som passer i modtkonsollen på Tesla Model 3. Holder orden på småting i midtkonsollen, og løftes enkelt ut. Gummimatter gjør at småting ikke sklir rundt i skuffen...
Kr.290,-
Ekskl. mva:Kr.232,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-TSLA-MATTE-KIT
Tesla Performance emblem - Matt sort Enkel montering (se fanen video for installasjonsvideo) I esken: Performance emblem Monteringssett..
Kr.349,-
Ekskl. mva:Kr.279,-
Viser 1 til 12 av 19 (2 sider)