Menu
Your Cart

Abstract Ocean

Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-M3
Jack Pad for Tesla Model 3 og Model Y. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring og magnet som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt ..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-MS
Jack Pad for Tesla Model S. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt om du benytter løfteb..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-MX
Jack Pad for Tesla Model X. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt om du benytter løfteb..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AOLED002W
Ultrabright fra Abstract Ocean er de kraftigste led-lampene du får til din Tesla. Hele 16 ganger så kraftige som de originale. Enkel montering, da de har identiske mål og tilkoblinger som de originale. Pakke med 4 stk. Lampene passer følgende steder (merket oransje og blå/oransje):..
Kr.549,-
Ekskl. mva:Kr.439,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AOLED003W
Ultrabright fra Abstract Ocean er de kraftigste led-lampene du får til din Tesla Model 3. Hele 16 ganger så kraftige som de originale. Enkel montering, da de har identiske mål og tilkoblinger som de originale. Pakke med 2 stk. Lampene passer følgende steder (merket grønn):..
Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.239,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: M3-DASH-BLKCARBON-V2
Ferdig tilpasset folie med karbonfiberstruktur for dashbordet i Tesla Model 3. 3M 1080 kvalitetsfolie gir et flott og eksusivt utseende, og er enkel å montere. (Se fanen video for installasjonsveiledning) Verktøy for montering følger med...
Kr.989,-
Ekskl. mva:Kr.791,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: M3-CC-CARBONBLK
Ferdig tilpasset folie med karbonfiberstruktur for midtkonsollen i Tesla Model 3. 3M 1080 kvalitetsfolie gir et flott og eksusivt utseende, og er enkel å montere. (Se fanen video for installasjonsveiledning) Verktøy for montering følger med...
Kr.496,-
Ekskl. mva:Kr.397,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: M3-TRAY-BLK
Oppbevaringsskuff som passer i modtkonsollen på Tesla Model 3. Holder orden på småting i midtkonsollen, og løftes enkelt ut. Gummimatter gjør at småting ikke sklir rundt i skuffen...
Kr.290,-
Ekskl. mva:Kr.232,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: M3-BUTTON-BLACK
Limes over eksisterende knapp for døråpnerene. Tydelig symbol som gjør knappen mer synlig og du unngår at passasjerene tar feil og bruker den manuelle døråpneren. 4 stk. i esken...
Kr.139,-
Ekskl. mva:Kr.111,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: PUDDLE-S
Led logo projeksjonslamper for projisering av logo under dørene. Ultrabright fra Abstract Ocean er de kraftigste led-lampene du får til din Tesla. Hele 16 ganger så kraftige som de originale. Enkel montering, da de har identiske mål og tilkoplinger som de originale lampene under døren. Pakke ..
Kr.595,-
Ekskl. mva:Kr.476,-
Viser 1 til 10 av 10 (1 sider)