Menu
Your Cart

BlackVue Power Magic Ultra Battery B-130X

BlackVue Power Magic Ultra Battery B-130X - Uavbrutt strømforsyning for ditt dashbordkamera

BlackVue Power Magic Ultra Battery B-130X er det ultimate valget for de som krever pålitelighet og langvarig strøm til sine dashbordkameraer. Enten du er opptatt av bilens sikkerhet mens den er parkert eller ønsker kontinuerlig opptak under kjøring, leverer B-130X uovertruffen ytelse.
BlackVue B130-X

Hovedfunksjoner:

  • Høy kapasitet: Med en imponerende kapasitet på 96Wh tilbyr denne batteripakken utvidet driftstid for dashbordkameraet ditt, selv uten kjøretøyets motor i gang. Dette sikrer at kjøretøyet ditt er overvåket i flere timer, beskytter mot tyveri, hærverk og andre uønskede hendelser.

  • Rask lading: Power Magic Ultra Battery B-130X lades raskt, nå full kapasitet på cirka 50 minutter når den er koblet til batteriet/sikringsboksen eller omtrent 90 minutter ved tilkobling til kjøretøyets sigarettenner. Dette sikrer at batteriet er klart til bruk i løpet av kort tid, noe som er ideelt for hyppige og lange turer.

  • Smart strømstyring: Innebygd Bluetooth-tilkobling lar deg enkelt overvåke batteriets status via BlackVue-appen på din smartphone, slik at du kan kontrollere ladestatus og tilpasningsdyktige innstillinger for strømforvaltning som passer dine behov.

  • Enkel installasjon: B-130X er designet for enkelhet og fleksibilitet i installasjonen. Den kompakte størrelsen og det holdbare huset gjør at den passer perfekt under setet eller i bagasjerommet, uten å kreve omfattende modifikasjoner av kjøretøyet.

  • Sikker og pålitelig: Denne batteripakken er bygget for å vare, med innebygde sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot overladning, overutladning og overoppheting, sikrer lang levetid og pålitelig ytelse under alle forhold.

Ideell for:

  • Langtidsparkering
  • Overvåkning av firmabiler

Gjør bilovervåkingen enklere og mer pålitelig med BlackVue Power Magic Ultra Battery B-130X.

BlackVue Power Magic B-130X

Estimert standbytid: Inntil 30 timer ved bruk sammen med DR970X 1CH, og ca. 19 timer ved bruk sammen med DR970X 2CH.
Ladetid: Ca. 50 minutter
Batterikapasitet: 12,8V/7500mAh /96Wh
Batteritype: LiFePO4
Dimmensjoner: 152 x 206 x 34 mm
Vekt: 1,5 kg
BlackVue B-130X
BlackVue B-130X

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig Bra
Captcha