Ny ultraportabel drone fra DJI. 

DinSide
DinSide mai 2018:
"Kompakt drone med imponerende egenskaper."
"Svært enkel å fly, kompakt av størrelse, meget god videokvalitet, svært god stabilisering av kameraet, avansert antikollisjonssystem, flere artige flymodi"Design: Den ultraportable Mavic Air kommer i et sammenfoldbart 3D-design, på størrelse med en smarttelefon når den er sammenfoldet, og blir en oppmerksom kompanjong til alle dine eventyr. Magnesiumarmene strekker seg langs et smidig chassis, og kontrollstikkene kan tas av og oppbevares i fjernkontrollen når du vil holde en lavere profil.

Kamera: Dronen bruker en avansert 3-akses mekanisk gimbal med demper som sørger for presis styring og stabilitet samt leverer jevne, ristefrie opptak, selv i vindfulle forhold. 1/2,3" CMOS-sensoren har 12 megapikslers oppløsning og et videoregister med sensitivitetsrekkevidde fra ISO 100 til 1600 for video og ISO 100 til 3200 for bilder. Du kan lagre innhold på Mikro SD-kort eller på det interne 8 GB-lageret og sikkerhetskopiere dem gjennom USB Type-C-porten.

Objektiv: 24 mm fokallengde og 80 graders synsfelt sørger for et dynamisk vidvinkelperspektiv som lar deg lage vertikale, horisontale og 180 graders landskapsbilder. Dessuten lar Sphero panoramamodus deg fange og stifte sammen 25 bilder for å lage et digert fotografi på 32 megapiksler på kun 25 sekunder.

4K videoopptak: Du kan filme oppslukende 4K-opptak med oppløsning på opptil 3840 x 2160 piksler i 30 fps (bilder per sekund). Dronen tar opp på 100 Mbps, noe som gir utrolig detaljerte UHD-videoer. For vakre videoklipp i slow motion kan du stole på et 120 fps-opptak med Full HD-oppløsning som fanger opp det rundt deg som lett kan overses med det blotte øye.

Luftfartøy: Mavic Air flyr ikke – den lærer. Fartøyet kan unngå hinder og forflytte seg i lufta med en påfallende letthet, takket være de syv on-board kameraene og infrarødesensorer som lager et 3D-kart av dronens omgivelser.

Opptaks- og stillbildemoduser:
- ActiveTrack kan registrerer opptil 16 individer på en og samme tid, og kan følge dem selv når de beveger seg eller hopper.
- QuickShots lar deg velge mellom 6 forskjellige funksjoner, inkludert Boomerang, Rocket, Circle og flere for et unikt innhold som er verdt å dele.
- SmartCapture lar deg kontrollere dronens kamera med håndbevegelser, noe som forstørrer opptaksmulighetene betraktelig.

DJI Go-mobilapp: Med denne gratis appen til iOS og Android kan du styre dronene, få tilgang til oppdatert data og tilpass manuelle innstillinger for filming og fotoer. Du kan også dele innhold direkte på sosiale medier.

Intelligent Flight-batteri: Dronen bruker et smart flybatteri med integrert batteristyring. Et fulladet batteri gir opptil 21 minutters flytid og opptak.

Pakken inneholder:
- DJI Mavic Air Onyx Black
- Fjernkontroller
- Intelligent Flight-batteri
- Lader
- Strømkabel
- 4 propellpar
- Propellbeskyttersett
- RC-kabel (Lightning-tilkobling)
- RC-kabel (Mikro USB-tilkobling)
- RC-kabel (USB Type-C-tilkobling)
- 4 RC kabelskinner (large)
- 2 RC kabelskinner (small)
- Gimbal-trekk
- Strømkabel
- Gimbalklemme
- Kommunikasjonskabel (USB3.0 USB Type-C)
- USB-adapter
- Bæreeske
- Par med ekstra kontrollstikker

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra

DJI Mavic Air Onyx Black

  • Modell: DJI-MAVIC-AIR-ONYX
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • Kr.7.999,-

  • Ekskl. mva: Kr.6.399,-

Relaterte produkter

DJI Spark Blue Fly More Combo

DJI Spark Blue Fly More Combo

Dronen DJI Spark er liten nok til at du kan sette den i gang fra håndlfaten din, men fanger likevel ..

Kr.7.790,- Ekskl. mva: Kr.6.232,-

DJI Mavic Pro  Platinum Fly More Combo

DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo

DJI Mavic Pro Platinum Fly More kombo er en pakke med ekstra tilbehør, og bla. ekstra batteri for ek..

Kr.14.999,- Ekskl. mva: Kr.11.999,-

DJI Mavic Air Onyx Black Fly More Combo

DJI Mavic Air Onyx Black Fly More Combo

Ny ultraportabel drone fra DJI.  Her i en pakke med ekstra batterier for ekstra lang flytid. ..

Kr.9.980,- Ekskl. mva: Kr.7.984,-

DJI Mavic Air Onyx Black

DJI Mavic Air Onyx Black

Ny ultraportabel drone fra DJI.  DinSide mai 2018: "Kompakt drone med imponerende egenska..

Kr.7.999,- Ekskl. mva: Kr.6.399,-