Menu
Your Cart

Tesla

Tilbehør til Tesla, Model S, Model X, Model 3, Model Y og Roadster

Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-M3
Jack Pad for Tesla Model 3. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt om du benytter løfteb..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-MS
Jack Pad for Tesla Model S. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt om du benytter løfteb..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-MX
Jack Pad for Tesla Model X. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt om du benytter løfteb..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-M3-PERFORMANCE
Model 3 Performance emblem for bakluken. Emblem i god kvalitet, og monteres enkelt på rengjort bakluke...
Kr.395,-
Ekskl. mva:Kr.316,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-USBMULTI
Sett med 2 stk. USB-ledlys som passer perfekt til å lyse opp fotbrønnen bak på Tesla Model 3, da den originalt ikke har lys i fotbrønnen bak. USB-lysene kan selvsagt brukes alle andre steder der du har et USB-uttak som i midtkonsollen. Lyssensor sørger for at de kun lyser når det er mørkt, og..
Kr.295,-
Ekskl. mva:Kr.236,-
Nomad Wireless Charger for Tesla Model 3 Nomad Wireless Charger for Tesla Model 3
Populær -16 %
Produsent: Nomad Modell: NTM3
Premium trådløs lader, designet for å passe perfekt i midtkonsollen i Tesla Model 3. Kan hurtiglade to mobiltelefoner samtidig med en effekt på 7,5W. Kompatibel med alle mobiltelefoner støtter trådløs lading (Qi). Dioder indikerer ladestatus. Det følger med splittere for USB-portene, slik at de ..
Kr.1.250,- Kr.1.489,-
Ekskl. mva:Kr.1.000,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AOLED002W
Ultrabright fra Abstract Ocean er de kraftigste led-lampene du får til din Tesla. Hele 16 ganger så kraftige som de originale. Enkel montering, da de har identiske mål og tilkoblinger som de originale. Pakke med 4 stk. Lampene passer følgende steder (merket oransje og blå/oransje):..
Kr.549,-
Ekskl. mva:Kr.439,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AOLED003W
Ultrabright fra Abstract Ocean er de kraftigste led-lampene du får til din Tesla Model 3. Hele 16 ganger så kraftige som de originale. Enkel montering, da de har identiske mål og tilkoblinger som de originale. Pakke med 2 stk. Lampene passer følgende steder (merket grønn):..
Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.239,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: M3-DASH-BLKCARBON-V2
Ferdig tilpasset folie med karbonfiberstruktur for dashbordet i Tesla Model 3. 3M 1080 kvalitetsfolie gir et flott og eksusivt utseende, og er enkel å montere. (Se fanen video for installasjonsveiledning) Verktøy for montering følger med...
Kr.989,-
Ekskl. mva:Kr.791,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: M3-CC-CARBONBLK
Ferdig tilpasset folie med karbonfiberstruktur for midtkonsollen i Tesla Model 3. 3M 1080 kvalitetsfolie gir et flott og eksusivt utseende, og er enkel å montere. (Se fanen video for installasjonsveiledning) Verktøy for montering følger med...
Kr.496,-
Ekskl. mva:Kr.397,-
Produsent: OEM Modell: M3-PEDAL-2PIECE
Performance pedaler for Tesla Model 3 Laget i børstet stål og PPE gummi.  Tilsvarende kvalitet og utseende som de originale pedalene i Tesla Model 3 Perfomance. Enkel montering - Trekkes over eksisterende pedaler, og monteres uten bruk av verktøy.  Perfekt passform. 2 stk. ..
Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.239,-
Produsent: OEM Modell: AO-M3-DEADPEDAL
Fothviler for Tesla Model 3. Slitesterk og elegant fothviler som monteres enkelt over eksisterende forhviler med ferdig påmontert dobbeltsidig tape. Gir et flott og sportslig inntrykk og passer perfekt sammen med Performance pedaler...
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Viser 1 til 12 av 22 (2 sider)