Menu
Your Cart

Tesla

Tilbehør til Tesla, Model S, Model X, Model 3, Model Y og Roadster

Produsent: Tesla Offer Modell: TM3EFT
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model 3. Versjon 3 - med vanntett kontrollboks. Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel (forutsetter at du har fob/nøkkel) Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og luk..
Kr.5.990,-
Ekskl. mva:Kr.4.792,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TMSEFTFL
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model S - Facelift.. Versjon 3 - med vanntett kontrollboks. Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel. Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og lukke fra skjermen i bile..
Kr.5.990,-
Ekskl. mva:Kr.4.792,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TMSEFT
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model S - Prefacelift (Til 2016 modell). Versjon 3 - med vanntett kontrollboks. Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel. Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og lukke..
Kr.5.990,-
Ekskl. mva:Kr.4.792,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TMXEFT
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model X. Versjon 3 - med vanntett kontrollboks. Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel. Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og lukke fra skjermen i bilen. Sett..
Kr.6.490,-
Ekskl. mva:Kr.5.192,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TM3ETF
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av bagasjerom på Tesla Model 3 Versjon 2.5 med oppdatert funksjonalitet. Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel (forutsetter at du har fob/nøkkel) Åpne og lukke med knapp i bagasjerom (følger med..
Kr.7.490,-
Ekskl. mva:Kr.5.992,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-M3
Jack Pad for Tesla Model 3 og Model Y. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring og magnet som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt ..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-MS
Jack Pad for Tesla Model S. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt om du benytter løfteb..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-MX
Jack Pad for Tesla Model X. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt om du benytter løfteb..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AOLED002W
Ultrabright fra Abstract Ocean er de kraftigste led-lampene du får til din Tesla. Hele 16 ganger så kraftige som de originale. Enkel montering, da de har identiske mål og tilkoblinger som de originale. Pakke med 4 stk. Lampene passer følgende steder (merket oransje og blå/oransje):..
Kr.549,-
Ekskl. mva:Kr.439,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AOLED003W
Ultrabright fra Abstract Ocean er de kraftigste led-lampene du får til din Tesla Model 3. Hele 16 ganger så kraftige som de originale. Enkel montering, da de har identiske mål og tilkoblinger som de originale. Pakke med 2 stk. Lampene passer følgende steder (merket grønn):..
Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.239,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: M3-DASH-BLKCARBON-V2
Ferdig tilpasset folie med karbonfiberstruktur for dashbordet i Tesla Model 3. 3M 1080 kvalitetsfolie gir et flott og eksusivt utseende, og er enkel å montere. (Se fanen video for installasjonsveiledning) Verktøy for montering følger med...
Kr.989,-
Ekskl. mva:Kr.791,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: M3-CC-CARBONBLK
Ferdig tilpasset folie med karbonfiberstruktur for midtkonsollen i Tesla Model 3. 3M 1080 kvalitetsfolie gir et flott og eksusivt utseende, og er enkel å montere. (Se fanen video for installasjonsveiledning) Verktøy for montering følger med...
Kr.496,-
Ekskl. mva:Kr.397,-
Viser 1 til 12 av 17 (2 sider)