Menu
Your Cart

Tesla

Tilbehør til Tesla, Model S, Model X, Model 3, Model Y og Roadster

Produsent: Tesla Offer Modell: TM3EFT
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model 3 Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel (forutsetter at du har fob/nøkkel) Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og lukke fra skjermen i bilen* Settet er d..
Kr.5.990,-
Ekskl. mva:Kr.4.792,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TMSEFTFL
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model S - Facelift (Fra2016 modell). Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel. Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og lukke fra skjermen i bilen. Settet er design..
Kr.5.990,-
Ekskl. mva:Kr.4.792,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TMSEFT
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model S - Prefacelift (Til 2016 modell). Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel. Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og lukke fra skjermen i bilen. Settet er de..
Kr.5.990,-
Ekskl. mva:Kr.4.792,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TMXEFT
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model X. Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel. Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og lukke fra skjermen i bilen. Settet er designet slik at du forholdsvis en..
Kr.6.490,-
Ekskl. mva:Kr.5.192,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TM3ETF
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av bagasjerom på Tesla Model 3 Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel (forutsetter at du har fob/nøkkel) Åpne og lukke med knapp i bagasjerom (følger med) Åpne og lukke fra skjermen i bilen. Å..
Kr.7.490,-
Ekskl. mva:Kr.5.992,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-M3
Jack Pad for Tesla Model 3 og Model Y. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring og magnet som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt ..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-MS
Jack Pad for Tesla Model S. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt om du benytter løfteb..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-JACK-MX
Jack Pad for Tesla Model X. Festes på jekkefestet når du skal jekke opp bilen slik at du unngår skade på kanal og batteri. Laget i aluminium og med O-ring som gjør at de kan festes på jekkefestet før du jekker opp bilen og sikrer nøyaktig plassering. Disse er også anbefalt om du benytter løfteb..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Performance emblem til Tesla Model 3
UKENS TILBUD! -62 %
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-M3-PERFORMANCE
Model 3 Performance emblem for bakluken. Emblem i god kvalitet, og monteres enkelt på rengjort bakluke...
Kr.149,- Kr.395,-
Ekskl. mva:Kr.119,-
USB multifarget interiørlys USB multifarget interiørlys
UKENS TILBUD! -66 %
Produsent: Abstract Ocean Modell: AO-USBMULTI
Sett med 2 stk. USB-ledlys som passer perfekt til å lyse opp fotbrønnen bak på Tesla Model 3, da den originalt ikke har lys i fotbrønnen bak. USB-lysene kan selvsagt brukes alle andre steder der du har et USB-uttak som i midtkonsollen. Lyssensor sørger for at de kun lyser når det er mørkt, og..
Kr.99,- Kr.295,-
Ekskl. mva:Kr.79,-
Produsent: Abstract Ocean Modell: AOLED002W
Ultrabright fra Abstract Ocean er de kraftigste led-lampene du får til din Tesla. Hele 16 ganger så kraftige som de originale. Enkel montering, da de har identiske mål og tilkoblinger som de originale. Pakke med 4 stk. Lampene passer følgende steder (merket oransje og blå/oransje):..
Kr.549,-
Ekskl. mva:Kr.439,-
Ultra-Bright LED interiørlys fotbrønn Tesla Model 3 (2 stk.) Ultra-Bright LED interiørlys fotbrønn Tesla Model 3 (2 stk.)
UKENS TILBUD! -50 %
Produsent: Abstract Ocean Modell: AOLED003W
Ultrabright fra Abstract Ocean er de kraftigste led-lampene du får til din Tesla Model 3. Hele 16 ganger så kraftige som de originale. Enkel montering, da de har identiske mål og tilkoblinger som de originale. Pakke med 2 stk. Lampene passer følgende steder (merket grønn):..
Kr.149,- Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.119,-
Viser 1 til 12 av 26 (3 sider)