Menu
Your Cart

Tesla Offer

Produsent: Tesla Offer Modell: TM3EFT
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model 3 Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel (forutsetter at du har fob/nøkkel) Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og lukke fra skjermen i bilen* Settet er d..
Kr.5.990,-
Ekskl. mva:Kr.4.792,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TMSEFTFL
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model S - Facelift (Fra2016 modell). Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel. Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og lukke fra skjermen i bilen. Settet er design..
Kr.5.990,-
Ekskl. mva:Kr.4.792,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TMSEFT
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model S - Prefacelift (Til 2016 modell). Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel. Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og lukke fra skjermen i bilen. Settet er de..
Kr.5.990,-
Ekskl. mva:Kr.4.792,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TMXEFT
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av frunk på Tesla Model X. Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel. Åpne og lukke med original knapp i frunk. Åpne og lukke fra skjermen i bilen. Settet er designet slik at du forholdsvis en..
Kr.6.490,-
Ekskl. mva:Kr.5.192,-
Produsent: Tesla Offer Modell: TM3ETF
Sett for ettermontering av elektrisk åpning/lukking av bagasjerom på Tesla Model 3 Åpne og lukke fra Tesla sin offisielle app. Åpne og lukke ved å bruke fob/nøkkel (forutsetter at du har fob/nøkkel) Åpne og lukke med knapp i bagasjerom (følger med) Åpne og lukke fra skjermen i bilen. Å..
Kr.7.490,-
Ekskl. mva:Kr.5.992,-
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)