Menu
Your Cart

Xiaomi

Produsent: Xiaomi Modell: AQUARA 9W LED-lyspære
Aquara 9W LED-lyspære kan styres via Google Home, Alexa eller Siri. Du kan legge den til i Mi-appen eller Apple Home, og sette ønsket lysstyrke etter hendelser, eller dimme den med bryter eller med talekomandoer. Ved å justere lysstyrken og fargen på lyset kan du enkelt skape det perfekte lyset ..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Produsent: Xiaomi Modell: Aquara dobbel trådløs bryter
Bruk Aqara dobbel trådløs bryter som en flyttbar fjernkontroll eller bruk dobbeltsidige tapen på baksiden for å feste den hvor som helst i hjemmet. Når du er ferdig kan du begynne å bruke forskjellige kommandoer for å kontrollere de smarte produktene dine. Du kan klikke en gang dobbeltklikke ho..
Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.239,-
Produsent: Xiaomi Modell: Aquara trådløs mini-bryter
En knapp fire kommandoer Bruk Aqara trådløs mini-bryter som en flyttbar fjernkontroll eller bruk dobbeltsidige tapen på baksiden for å feste den hvor som helst i hjemmet. Når du er ferdig kan du begynne å bruke forskjellige kommandoer for å kontrollere de smarte produktene dine. Du kan kl..
Kr.219,-
Ekskl. mva:Kr.175,-
Produsent: Xiaomi Modell: Xiaomi Mi Bevegelsesensor
Mi Motion Sensor er enkel å bruke og enda enklere å installere med bare to steg. Sensoren er designet for å passe inn i ethvert hjem og kan plasseres eller limes på plass der du ønsker. Vel på plass har den en rekkevidde på 7 meter og 170 grader. Gjør hjemmet ditt til et smart hjem Ved å bruke o..
Kr.219,-
Ekskl. mva:Kr.175,-
Produsent: Xiaomi Modell: Xiaomi Mi Smart Sensorsett
Xiaomi Mi smart sensorsett fungerer som hjernen som kontrollerer alle de tilkoblede enheter i ditt hjem. I tillegg til å kontrollere alle dine andre enheter kan huben også brukes som et nattlys som tennes når sensorer registrerer en bevegelse. Det er perfekt hvis du står opp midt på natten eller nå..
Kr.798,-
Ekskl. mva:Kr.638,-
Produsent: Xiaomi Modell: Xiaomi Mi Smartplugg
Kontroller enhetene dine uansett hvor du er Med Mi Smart Power Plug kan du forlate hjemmet ditt uten å måtte bekymre deg for om du har husket å slå av elektronikk i hjemmet. Nå kan du enkelt koble Mi Smart Plug til Mi Home-appen på smarttelefonen din og bruke den til å slå av eller på forskjellige..
Kr.249,-
Ekskl. mva:Kr.199,-
Produsent: Xiaomi Modell: Xiaomi Mi Vindu og dørsensor
Dør og vindusensor som brukes sammen med Xiaomi Smart Mi Hub, og som en utvidelse til Xiaomi Smart Mi Sensorsett. Liten og plasseringsvennlig sensor, som enkelt monteres på dører eller vinduer som du ønsker å få varsling om status på. Kombinert med varmestyring, kan du også spare strøm ved at va..
Kr.219,-
Ekskl. mva:Kr.175,-
Produsent: Xiaomi Modell: Xiaomi Yeelight Aurora Lightstrip Plus 2m
Sett stemningen for enhver anledning Nå kan du enkelt styre Xiaomi Yeelight Aurora Light Strip Plus 2m direkte fra mobiltelefonen din ved å koble den til Yeelight-appen eller Mi Home-appen via WiFi. I appen kan du velge mellom 16 millioner forskjellige farger og endre både lysstyrke og temperatur p..
Kr.539,-
Ekskl. mva:Kr.431,-
Produsent: Xiaomi Modell: Xiaomi Yeelight Lightstrip Extension 1m
Forlengelse for Xiaomi Yeelight Aurora Lightstrip Plus. Effekt: 2,1W Lengde: 1m Farge: 16 millioner farger..
Kr.219,-
Ekskl. mva:Kr.175,-
Produsent: Xiaomi Modell: Mi Bedside Lamp 2
Mi Bedside Lamp 2 egner seg like godt på nattbordet som til å skape stemning i et hvilket som helst rom. Her kan du velge mellom 16 millioner farger, og få akkurat den fargen og styrken på lyset du ønsker. Du kan ha et svakt nattlys, eller en nattbordslampe med godt leselys. Lampen kan også integ..
Kr.499,-
Ekskl. mva:Kr.399,-
Produsent: Xiaomi Modell: Mi LED Ceiling Light
Mi LED Ceiling Light er en smart taklampe som kan integreres med ditt smarthjem, samt styres via app. Lampen kan styres både via Bluetooth og WiFi, og du kan justere fargetemperatur på lyset samt lysstyrke. Fargetemperatur kan justeres mellom 2700K og 5700K, og den har et lysutbytte på hele 2000lm..
Kr.990,-
Ekskl. mva:Kr.792,-
Produsent: Xiaomi Modell: Mi automatisk paraply
Paraplyen du kan bruke til alt. Xiaomi Mi automatisk paraply passer like godt for å skygge for sola som å beskytte mot regn og vind. Paraplyen er vannavisende og beskytter mot UV-stråler. Xiaomi Mi automatisk paraply åpnes og lukkes med et trykk på knappen på håndtaket. Den kompakte størrels..
Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.239,-
Viser 1 til 12 av 13 (2 sider)