Menu
Your Cart

Xiaomi

Produsent: Xiaomi Modell: Aquara dobbel trådløs bryter
Bruk Aqara dobbel trådløs bryter som en flyttbar fjernkontroll eller bruk dobbeltsidige tapen på baksiden for å feste den hvor som helst i hjemmet. Når du er ferdig kan du begynne å bruke forskjellige kommandoer for å kontrollere de smarte produktene dine. Du kan klikke en gang dobbeltklikke ho..
Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.239,-
Produsent: Xiaomi Modell: Aquara trådløs mini-bryter
En knapp fire kommandoer Bruk Aqara trådløs mini-bryter som en flyttbar fjernkontroll eller bruk dobbeltsidige tapen på baksiden for å feste den hvor som helst i hjemmet. Når du er ferdig kan du begynne å bruke forskjellige kommandoer for å kontrollere de smarte produktene dine. Du kan kl..
Kr.219,-
Ekskl. mva:Kr.175,-
Produsent: Xiaomi Modell: Xiaomi Mi Bevegelsesensor
Mi Motion Sensor er enkel å bruke og enda enklere å installere med bare to steg. Sensoren er designet for å passe inn i ethvert hjem og kan plasseres eller limes på plass der du ønsker. Vel på plass har den en rekkevidde på 7 meter og 170 grader. Gjør hjemmet ditt til et smart hjem Ved å bruke o..
Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.239,-
Produsent: Xiaomi Modell: Xiaomi Mi Smart Sensorsett
Xiaomi Mi smart sensorsett fungerer som hjernen som kontrollerer alle de tilkoblede enheter i ditt hjem. I tillegg til å kontrollere alle dine andre enheter kan huben også brukes som et nattlys som tennes når sensorer registrerer en bevegelse. Det er perfekt hvis du står opp midt på natten eller nå..
Kr.798,-
Ekskl. mva:Kr.638,-
Produsent: Xiaomi Modell: Xiaomi Mi Smartplugg
Kontroller enhetene dine uansett hvor du er Med Mi Smart Power Plug kan du forlate hjemmet ditt uten å måtte bekymre deg for om du har husket å slå av elektronikk i hjemmet. Nå kan du enkelt koble Mi Smart Plug til Mi Home-appen på smarttelefonen din og bruke den til å slå av eller på forskjellige..
Kr.249,-
Ekskl. mva:Kr.199,-
Produsent: Xiaomi Modell: Xiaomi Mi Vindu og dørsensor
Dør og vindusensor som brukes sammen med Xiaomi Smart Mi Hub, og som en utvidelse til Xiaomi Smart Mi Sensorsett. Liten og plasseringsvennlig sensor, som enkelt monteres på dører eller vinduer som du ønsker å få varsling om status på. Kombinert med varmestyring, kan du også spare strøm ved at va..
Kr.219,-
Ekskl. mva:Kr.175,-
Produsent: Xiaomi Modell: Mi Elektrisk tannbørste T500
Magnetic Levitation Sonic Motor • Høyfrekvent vibrasjonsmotor • Vibrasjonsfrekvens 31000 ganger / minutt, kraftig og enkel å rengjøre stubbflekken på tennene Metallfrie flockede børster • Mentalfritt børstehode med høy tetthet for en mer miljøvennlig og hygienisk opplevelse DuPont antimikro..
Kr.999,-
Ekskl. mva:Kr.799,-
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)